Shadow Of The Tomb Raider

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Fiyat değişikliği geçmişi

En Düşük Fiyat: € 20,99, PS+: € 20,99 — Çıkış Tarihi: 15 Ocak 2019

Açıklama

Beleef Lara Crofts allesbepalende moment waarin ze de Tomb Raider wordt. In Shadow of the Tomb Raider moet Lara een dodelijke jungle de baas worden, griezelige tombes trotseren en haar meest duistere uren doorstaan. In een race om de wereld te redden van de Maya-apocalyps, verandert Lara langzaam in de Tomb Raider die ze voorbestemd is te worden.

Overleef op de dodelijkste plek op aarde: Houd je staande in een meedogenloze jungle om te overleven. Verken onderwaterlocaties vol grotten en diepe tunnels.

Word een met de jungle: Lara moet de jungle in haar voordeel gebruiken, bliksemsnel toeslaan en weer verdwijnen als een jaguar, modder gebruiken als camouflage en vijanden angst inboezemen om chaos te creëren.

Ontdek duistere, wrede tombes: Tombes zijn nog angstaanjagender. Het is moeilijker om ze te bereiken en ze zitten vol dodelijke puzzels.

Ontdek een levende geschiedenis: Ontdek een verborgen stad en verken de grootste omgeving ooit in een Tomb Raider-game.

In-game aankoop optioneel

1 speler
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

SHADOW OF THE TOMB RAIDER © 2018 Square Enix Limited. Developed by Eidos Interactive Corporation and Crystal Dynamics. All rights reserved. EIDOS-MONTRÉAL, CRYSTAL DYNAMICS, SHADOW OF THE TOMB RAIDER and TOMB RAIDER are registered trademarks or trademarks of Square Enix Limited. SQUARE ENIX and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks or trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. All other trademarks are the property of their respective owners.

Bilgiler tüm hakları saklı olarak resmi PSN sitesinden alınmıştır.

Yorumlar