Human Anatomy VR VR

Site, reklamlar sayesinde 7/24 çalışıyor.
Lütfen bizi destekleyin ve AdBlock'u devre dışı bırakın veya abone olun.

Fiyat değişikliği geçmişi

En Düşük Fiyat: € 19,99, PS+: € 19,99 — Çıkış Tarihi: 29 Ağustos 2019

Açıklama

Weet je hoeveel botten het menselijk lichaam heeft?
Verken je lichaam tot in het kleinste detail. Tot 7.000 nauwkeurig gemodelleerde anatomische structuren in je VR-apparaat. Met de verbazingwekkende graphics en de intuïtieve bediening kun je de menselijke anatomie vanuit een geheel nieuw gezichtspunt verkennen. Met de unieke AntMode-functie maakt je jezelf 40 keer kleiner om de lichaamsstructuren in nog groter detail te onderzoeken.
Kun jij het menselijk lichaam weer opbouwen? Weet jij waar de Humerus zich bevindt? Leer het hele menselijk lichaam op een leuke manier kennen dankzij de Human Anatomy VR.
Human Anatomy VR is een educatieve toepassing in virtual reality. De toepassing toont vereenvoudigde anatomische modellen voor middelbare scholieren. Human Anatomy VR biedt een unieke virtuele en educatieve ervaring. Human Anatomy VR maakt gebruik van alle unieke voordelen van virtual reality om het leren leuker en effectiever te maken.

1 speler
Minimaal 2GB
PAL HD 720p,1080i,1080p
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Camera optioneel.
Je moet om van de bewegingsgevoelige features gebruik te kunnen maken over een PlayStation®Move-navigatiecontroller of een draadloze controller beschikken.
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Bilgiler tüm hakları saklı olarak resmi PSN sitesinden alınmıştır.

Yorumlar