Groundhog Day: Like Father Like Son VR

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Fiyat değişikliği geçmişi

En Düşük Fiyat: € 29,99, PS+: € 26,99 — Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2019

Açıklama

VOORUITBESTELLING –ONMIDDELLIJKE BETALING VEREIST

Phil?
Phil Jr.?

Ik ben het, Ned. Ned Ryerson. Ken je me nog? Leuk dat je weer in Punxsutawny bent voor Groundhog Day. Er is niet meer zoals het geweest is sinds je vader gestorven is. Maar geen zorgen, hoe meer er verandert, hoe meer het hetzelfde blijft. Ik wijs je de weg, maar pas op het afstapje – dat is gevaarlijk.

Hier in Punxsutawny kun je:
• Iedere dag beginnen met de zoete tonen van je alarmklok, omdat met het juiste geluid er niks is wat we niet kunnen doen.
• Vrienden en familie bezoeken.
• Verschillende puzzels spelen als je door een vertakkend verhaal gaat en inwoners inpalmt, want het leven is niet altijd zo perfect als in een Hollywood-film. Heb ik gelijk of heb ik gelijk?
• Lachen en huilen als je over de cirkel van het menselijk bestaan nadenkt. En misschien kun je uit je vaders schaduw stappen en familie en vrienden leren waarderen. Bing.
Blijf toch even.
Raadpleeg voor meer informatie over vooruitbestellen, inclusief informatie over hoe je je vooruitbestelling kunt annuleren, de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network. Automatisch downloaden is alleen mogelijk als Automatisch inloggen en Automatisch aanmelden zijn ingeschakeld op je PS4™-systeem.

1 speler
PAL HD 720p,1080i,1080p
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Camera vereist.
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Groundhog Day: Like Father Like Son © 2019 Columbia Pictures Industries Inc. All Rights Reserved.
Madison Wells Media and the Madison Wells Media logo are trademarks and/or registered trademarks of Madison Wells Media, LLC in the United States of America and elsewhere.
Tequila Works ® is a trademark and/or registered trademark of Tequila Works, S.L
All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.

Bilgiler tüm hakları saklı olarak resmi PSN sitesinden alınmıştır.

Yorumlar