Warzone VR VR

Site, reklamlar sayesinde 7/24 çalışıyor.
Lütfen bizi destekleyin ve AdBlock'u devre dışı bırakın veya abone olun.

Fiyat değişikliği geçmişi

En Düşük Fiyat: € 15,99, PS+: € 15,99 — Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2019

Açıklama

Warzone VR is een first-person VR-shooter met grote kaarten, bestuurbare voertuigen, een arsenaal aan wapens en een progressiesysteem. De game heeft verschillende modi, waaronder: Solo (gratis), Team, Roam en Practice (schietbaan) waar je kunt communiceren en spelen met alle wapens in de game. Het is gebouwd om te spelen als een competitieve multiplayer-shooter, maar in plaats daarvan met AI. Neem deel aan intense deathmatch of team deathmatch-sessies om geld te verdienen en gebruik het vervolgens om je favoriete uitrustingen te kopen en te maken. Je wordt gescoord op basis van moorden, teammoorden en sterfgevallen om je prestaties elke wedstrijd te evalueren. Doorkruis woestijnlandschappen en arctische sneeuwstormen terwijl je alleen of samen met een team van ervaren soldaten vecht tegen uitdagende tegenstanders die je reflexen en nauwkeurigheid zullen verbeteren. Ga de oorlogszone in met je PlayStation®VR Aim Controller of met een standaard DUALSHOCK®4 draadloze controller.

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels

1 speler
Minimaal 100MB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080p
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product
PlayStation®VR-richtcontroller optioneel.

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Sinn Studio Inc. © 2019

Bilgiler tüm hakları saklı olarak resmi PSN sitesinden alınmıştır.

Yorumlar