Crazy Machines VR VR

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Fiyat değişikliği geçmişi

En Düşük Fiyat: € 29,99, PS+: € 29,99 — Çıkış Tarihi: 18 Ekim 2019

Açıklama

Speel de nieuwste game van de bekroonde puzzelklassieker Crazy Machines in VR en verken talloze werelden en game mechanics vanuit de kern van alle actie. Ontdek briljante oplossingen voor de talloze raadsels die de game rijk is.

De game is verdeeld in vijf verschillende hoofdstukken en zit boordevol uitdagingen, trofeeën en unieke instellingen voor een verfrissende en unieke ervaring voor fans van Crazy Machines.

Ga op een reis die je naar nog nooit eerder verkende dimensies en universums brengt. Duik nog dieper in het chaotische bewustzijn van de professor.

Hou onderdelen van alle vormen en afmetingen in je hand en bouw en experimenteer met machines om steeds moeilijker wordende puzzels op te lossen.

De game zit vol waanzinnige kleine ontdekkingen en is een eerbetoon aan een reeks die al meer dan een decennium lang op meerdere manieren wordt gespeeld.

1 speler
Minimaal 7GB
PAL HD 720p,1080i,1080p
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Camera optioneel.
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Crazy Machines VR 2019 © FAKT Software GmbH. Published by EuroVideo Medien GmbH. Developed by FAKT Software GmbH. “Crazy Machines” and ”Crazy Machines VR“ are trademarks or registered trademarks of FAKT Software GmbH.

Bilgiler tüm hakları saklı olarak resmi PSN sitesinden alınmıştır.

Yorumlar