Espire 1: VR Operative VR

Site, reklamlar sayesinde 7/24 çalışıyor.
Lütfen bizi destekleyin ve AdBlock'u devre dışı bırakın veya abone olun.

Fiyat değişikliği geçmişi

En Düşük Fiyat: € 29,99, PS+: € 29,99 — Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2019

Açıklama

De definitieve VR-stealthervaring, Espire 1: VR Operative stelt spelers aan als dronebestuurders van de toekomst. Spelers worden Espire-agenten en gebruiken virtual-realityhardware om de Espire model 1 te besturen vanuit hun ‘controlekamer’, waardoor spelers de vrijheid hebben om overal heen te gaan in hun virtuele omgeving met alle comfort en geen bewegingsziekte voor bijna alle spelers.

1 speler
Minimaal 10GB
PAL HD 720p,1080p
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Camera vereist.
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© Espire VR Pty Ltd Designed in Melbourne, Australia

Bilgiler tüm hakları saklı olarak resmi PSN sitesinden alınmıştır.

Yorumlar