1. Belgium
  2. PlayStation 4
  3. Ski Jumping Pro VR
PS4

Ski Jumping Pro VR VR

Site, reklamlar sayesinde 7/24 çalışıyor.
Lütfen bizi destekleyin ve AdBlock'u devre dışı bırakın veya abone olun.
 Zaten bu oyuna sahibim
Fiyat değişikliği geçmişi (PlayStation Store)
En Düşük Fiyat: € 6,99 , PS+: € 6,99 — Çıkış Tarihi: 06 Aralık 2019
Açıklama
Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Ski Jumping Pro VR geeft je de pure sensatie van het suizen over een met sneeuw bedekte skihelling. Geniet van het gevoel van ongeëvenaarde hoogte en snelheid. De ultrarealistische VR-ervaring en de volledige carrièremodus voor één speler maken het de ultieme wintersport simulatie.
 
 ADEMBENEMENDE VR-ERVARING
 De VR-ervaring geeft je het gevoel alsof je midden op de helling staat!
 
 MEERDERE SPELMODI
 Leef als een professionele skispringer in de carrièremodus of duik vol in de actie met de Snelle Sprong modus, op Normaal of Professioneel niveau.
 
 ENORME DIVERSITEIT AAN EVENEMENTEN EN BANEN
 Neem deel aan 62 evenementen in 19 unieke locaties over de hele wereld.
 
 UITVOERIGE AANPASSING VAN JE PERSONAGE
 Train de vaardigheden van je springer en kies uit meer dan 50 accessoires voor je kleding en board, waaronder handschoenen, ski's, helmen, schoenen en je pak.
 
 ZEER HERSPEELBAAR
 Ontgrendel nieuwe levels, wedstrijden en locaties en verbeter je vaardigheden als skispringer.


Eén offline speler
PlayStation VR-headset vereist
PlayStation Camera vereist
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
PS4-game kan worden bestuurd via PS Vita


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
Bilgiler tüm hakları saklı olarak resmi PSN sitesinden alınmıştır.