God Of War Digital Deluxe Edition

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Fiyat değişikliği geçmişi

En Düşük Fiyat: 239 kr., PS+: 211,50 kr. — Çıkış Tarihi: 20 Nisan 2018

Açıklama

Bonusindhold
• Death’s Vow-rustningsæt.
• Exile’s Guardian Shield.
• Digital tegneserie fra Dark Horse.
• Digital bog med illustrationer fra Dark Horse.
• Dynamisk PS4™-tema.

Kratos lever uden for gudernes skygge i et ukendt land, fyldt med uforudsete trusler og en ny chance for at være far. Sammen med sin søn, Atreus, begiver han sig ind i Midgards brutale verden i kampen for at gennemføre en dybt personlig mission.
• Rejs ind i de skrækindjagende elementarånders mørke verden – inspireret af den nordiske mytologi.
• Overvind dine fjender i nærkamp, der belønner taktisk snilde og dødbringende præcision.
• Oplev en gribende fortælling om en far og hans søn, mens Kratos forsøger at kontrollere den vrede, der har defineret ham så længe.

1 spiller
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

God of War™ ©2018 Sony Interactive Entertainment LLC. Published by Sony Interactive Entertainment Europe Limited. Developed by SIE Santa Monica Studio. “God of War” is a trademark or a registered trademark of Sony Interactive Entertainment Europe. All rights reserved.

Bilgiler tüm hakları saklı olarak resmi PSN sitesinden alınmıştır.

Yorumlar