Hitman — Game Of The Year Edition

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Fiyat değişikliği geçmişi

En Düşük Fiyat: 14,95 €, PS+: 11,99 € — Çıkış Tarihi: 07 Kasım 2017

Açıklama

Tee kokeiluja ja pidä hauskaa huikealla pelikentällä Agentti 47:llä kehittyäksesi mestarisalamurhaajaksi. Matkusta eksoottisiin sijainteihin ja päästä kohteesi päiviltä aseilla, kuten katanalla, tarkkuuskiväärillä, räjähtävällä golfpallolla tai pilaantuneella spagettikastikkeella.

HITMAN - Game of The Year Edition sisältää

– kaikki tehtävät ja sijainnit HITMANIN palkitusta ykköskaudesta
– Patient Zero -bonuskampanjan, joka sisältää 4 uutta tehtävää sekä uusia pelimekaniikkoja ja ominaisuuksia
– 3 uutta Escalation Contract -teematehtävää
– 3 uutta asua
– 3 uutta asetta

Vaihtoehtoisia pelin sisäisiä ostoja

1 pelaaja
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

HITMAN™ © 2017 Io-Interactive A/S. Published by Io-Interactive A/S. IO-INTERACTIVE, the IO logo, HITMAN™, the HITMAN™ logo, and WORLD OF ASSASSINATION are trademarks or registered trademarks owned by or exclusively licensed to Io-Interactive A/S. All rights reserved. All other trademarks are the property of their respective owners.

Bilgiler tüm hakları saklı olarak resmi PSN sitesinden alınmıştır.

Yorumlar