Surviving Mars — Digital Deluxe Edition

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Fiyat değişikliği geçmişi

En Düşük Fiyat: 17,95 €, PS+: 13,57 € — Çıkış Tarihi: 15 Mart 2018

Açıklama

Asuta Mars ja selvitä planeetan salaisuudet – mahdollisimman pienillä menetyksillä.

Surviving Mars haastaa sinut asuttamaan Marsin – ja selviämään siitä. Luo suuriin kupoleihin asutettavia alueita, tee löytöjä ja rakenna uusi yhteiskunta.

Ominaisuudet:

• Rakenna kestävä siirtokunta: Vihamielisen maailman asuttaminen haastaa sinut rakentamaan varovaisesti. Strategisoi ja suunnittele selviytymisesi!

• Yksilölliset uudisasukkaat: Jokainen uudisasukas on ainutlaatuinen, ja heidän piirteensä vaikuttavat muihin. Miten luot tasapainon persoonallisuuksien välille?

• Selvitä Marsin salaisuudet: Surviving Mars sisältää mystisiä sci-fi-salaisuuksia – hyviä ja huonoja. Mitkä löydöt sinua odottavat?

Luksusversio sisältää lisäksi pelissä kuultavaa musiikkia, teema, asumustyylejä ja upean uuden ”Metropolis” rakennustyylin!

1 pelaaja
Vähintään 5 Gt tilaa
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

'© 2018 Paradox Interactive AB, SURVIVING MARS, and PARADOX INTERACTIVE are trademarks and/or registered trademarks of Paradox Interactive AB in Europe, the U.S., and other countries. Developed by Haemimont Games. All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners'

Bilgiler tüm hakları saklı olarak resmi PSN sitesinden alınmıştır.

Yorumlar