Smite

Site, reklamlar sayesinde 7/24 çalışıyor.
Lütfen bizi destekleyin ve AdBlock'u devre dışı bırakın veya abone olun.

Fiyat değişikliği geçmişi

En Düşük Fiyat: Free, PS+: Free — Çıkış Tarihi: 31 Mayıs 2016

Açıklama

Astu jumalten taistelutantereelle

Liity yli 35 miljoonan SMITE-pelaajan joukkoon maailman suosituimman toimintamoninpelin verkkoareenalla. Ole myyttien legenda, astu jumalten taistelutantereella ja pelaa ILMAISEKSI!

Yli 100 jumalaa
Päästä jokaisen jumalan strategiat, legendaariset aseet ja murskaavat voimat irti. Iske Zeuksena vastustajiasi salamalla, murhaa Lokina varjoista tai muutu ja huijaa vihollisiasi apinakuningas Sun Wukongina. Minkä jumalan valitset?

Ainutlaatuinen perspektiivi
SMITE pistää sinut muista MOBA-peleistä poiketen suoraan taistelukentälle kolmannen persoonan vinkkelistä. Väijytyksistä tähdättyihin laukauksiin, uudet strategiset mahdollisuudet odottavat.

Ryhdy jumalalliseksi
Etkö ole aiemmin pelannut taisteluareenalla? Ei hätää. Automaattiset ostot ja tasot sisältävä Deathmatch-tyylinen Arena-tila antaa sukeltaa suoraan MOBA-toimintaan. Pyritkö ammattilaiseksi? Nouse listojen huipulle, liity kilpailulliseen tiimiin ja sinäkin saatat pelata SMITE World Championshipissä.

Tuote tukee seuraavia kieliä: pelin puhe: EnglantiVaihtoehtoisia pelin sisäisiä ostoja

1 pelaaja
Verkkopeli 2-10 pelaajaa
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
Etäkäyttöä Tuetaan
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

© 2019 Hi-Rez Studios, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Bilgiler tüm hakları saklı olarak resmi PSN sitesinden alınmıştır.

Yorumlar