Planetside 2

Site, reklamlar sayesinde 7/24 çalışıyor.
Lütfen bizi destekleyin ve AdBlock'u devre dışı bırakın veya abone olun.

Fiyat değişikliği geçmişi

En Düşük Fiyat: Free, PS+: Free — Çıkış Tarihi: 23 Haziran 2015

Açıklama

PlanetSide 2 on palkintoja voittanut, vallankumouksellinen ja massiivinen ensimmäisen persoonan räiskintäpeli, missä sotilaat taistelevat Auraxis-planeetan kohtalosta intensiivisissä maa-, ilma- ja ajoneuvotaisteluissa. Taistelut voivat kestää päiviä tai jopa viikkoja, ja avainasemassa olevien strategisten kohteiden valtaaminen voi lopulta muuttaa sodan kulkua. Vihollisten voittaminen vaatii tiimityöskentelyä ja nopean liipaisinsormen!


Tuote tukee seuraavia kieliä: pelin puhe: EnglantiVaihtoehtoisia pelin sisäisiä ostoja

Verkkopeli 2-64 pelaajaa
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Computer Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Computer Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

© 2015 Daybreak Game Company LLC. PlanetSide on Daybreak Game Company LLC:n rekisteröity tavaramerkki. Ikärajakuvake on Entertainment Software Associationin rekisteröity tavaramerkki. Kaikki oikeudet pidätetään.

Bilgiler tüm hakları saklı olarak resmi PSN sitesinden alınmıştır.

Yorumlar