Spyro Reignited Trilogy

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Fiyat değişikliği geçmişi

En Düşük Fiyat: 19,97 €, PS+: 19,97 € — Çıkış Tarihi: 26 Kasım 2018

Açıklama

Sisältö:

- Spyro™ the Dragon
- Spyro™ 2: Ripto's Rage!
- Spyro™: Year of the Dragon

Alkuperäinen liekkiveikko on palannut! Tuttu tulinen luonne ja sama sairaan komea hönkäys, mutta nyt täydellä liekillä ja näyttävällä HD-tarkkuudella. Spyro™ hönkii komeammin kuin koskaan Spyro™ Reignited Trilogy -pelikokoelmassa. Sytytä liekki uuteen roihuun kokemalla uudelleen kolme alkuperäistä peliä - Spyro™ the Dragon, Spyro™ 2: Ripto's Rage! ja Spyro™: Year of the Dragon. Tutki laajoja maailmoja, kohtaa tuttuja tulisieluja ja elä seikkailu uudestaan, nyt uljaasti remasteroituna. Kun maailma tarvitsee pelastajaa, yksi lohikäärme riittää.

1 pelaaja
Vähintään 55 Gt tilaa
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
Etäkäyttöä Tuetaan
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

® 2018 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, SPYRO ja SPYRO REIGNITED TRILOGY ovat tavaramerkkejä, jotka omistaa Activision Publishing, Inc.

Bilgiler tüm hakları saklı olarak resmi PSN sitesinden alınmıştır.

Yorumlar