Chromagun VR VR

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Fiyat değişikliği geçmişi

En Düşük Fiyat: 11,95 €, PS+: 11,95 € — Çıkış Tarihi: 19 Şubat 2019

Açıklama

Tervetuloa ChromaTecin laboratorioon. Olet täällä kokeilemassa uusinta, huippuluokan väriteknologiaamme: ChromaGunia (patenttia haetaan)! Käytä sitä apuna ratkaistaksesi tarkkaan suunniteltuja koehuoneitamme. Perusajatus on yhtä yksinkertainen kuin sen soveltaminen on monimutkaista: Poistu koehuoneesta oven kautta. Pidä silmällä huoneista vastuussa olevia WorkerDroideja. Emme kutsuisi niitä täysin ihmisystävällisiksi.

Käytä ChromaGunia seinien sekä WorkerDroidien värjäämiseen edetäksesi koehuoneissa. Värilliset seinät vetävät puoleensa saman värisiä WorkerDroideja. Käytä tätä mekaniikkaa avuksesi, päästäksesi koehuoneiden ovesta ulos. Jotkut ovet ovat vaikeampia ne voit avata vain kytkimestä, ja ovi sulkeutuu heti kun kytkintä ei pidetä alhaalla.

Jos kaikki tämä ei kärventänyt aivojasi, onneksi olkoon! Olet täydellinen ehdokas koehuoneitamme varten.

Pidemmittä puheitta, tervetuloa ja lykkyä!

Voidaan toistaa seisten tai istuen.

1 pelaaja
Vähintään 2 Gt tilaa
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p
Tämän tuotteen pelaamiseen tarvitaan PlayStaton®VR ja PlayStation®Camera
Tukee myös PlayStation®VR-tähtäinohjainta.

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

© 2018 Pixel Maniacs - ChromaGun and Pixel Maniacs are registered trademarks of Benjamin Lochmann New Media GmbH

Bilgiler tüm hakları saklı olarak resmi PSN sitesinden alınmıştır.

DLC

Yorumlar