Home Sweet Home VR

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Fiyat değişikliği geçmişi

En Düşük Fiyat: 29,95 €, PS+: 29,95 € — Çıkış Tarihi: 30 Mayıs 2019

Açıklama

Home Sweet Home on ensimmäisen persoonan näkökulmasta kuvatun kauhupelisarjan ensimmäinen osa. Se heittää pelaajan synkkään ja kieroutuneeseen labyrinttiin, jossa pelko täyttää ilman, kauhu valuu katonrei’istä alas lattianrakoihin ja ahdistus voimistuu askel askeleelta.

Timin vaimo on kadonnut. Tim suree asiaa kotonaan koko yön, kunnes nukahtaa, mutta herää sitten hämmästyksekseen yksin oudosta ja ränsistyneestä rakennuksesta. Siellä hän joutuu pakoilemaan vaarallisia henkiä, ratkomaan mystisiä pulmia ja selvittämään salaisuuksia. Samalla hän etsii epätoivoisesti pakoreittiä ja vaimoaan.

• Kuristavaa thaimaalaista kauhua – Synkkä tarina ammentaa tunnelmaa thaimaalaisista kansantaruista, jotka saavat kämmenet hikoamaan ja sydämen takomaan

• Käytä älyä, älä aseita – Et voi puolustautua pahoja henkiä vastaan aseilla, joten selviytymisesi riippuu hiiviskelystä, nokkeluudesta ja valppaudesta

• Tutki paikkoja – Tutki labyrintin jokainen kolkka ja selvitä sen sotkuiset mysteerit

1 pelaaja
Vähintään 3 Gt tilaa
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p
PlayStation®VR on yhteensopiva tämän tuotteen kanssa. Virtuaalitodellisuustoimintoihin tarvitaan PlayStation® VR ja PlayStation® Camera.

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

Home Sweet Home © 2018-2019 YGGDRAZIL GROUP. Published under license by Mastiff. All rights reserved.

Bilgiler tüm hakları saklı olarak resmi PSN sitesinden alınmıştır.

Yorumlar