Pc Building Simulator

Site, reklamlar sayesinde 7/24 çalışıyor.
Lütfen bizi destekleyin ve AdBlock'u devre dışı bırakın veya abone olun.

Fiyat değişikliği geçmişi

En Düşük Fiyat: 12,02 €, PS+: 12,02 € — Çıkış Tarihi: 13 Ağustos 2019

Açıklama

Ultimaattinen PC:n kokoamissimulaattori on saapunut!
Rakenna oma PC-imperiumisi, yksittäisten koneiden diagnosoinnista ja korjaamisesta upeisiin luomuksiin, jotka saisivat kenet tahansa kateelliseksi. Pelin markkinoilta löytyy valtavasti erilaisia aitoja komponentteja, joten voit lakata unelmoimasta täydellisestä PC:stä ja koota sen. Ja sitten vain testaamaan 3DMarkilla!

Perusta oma bisnes
PC Building Simulatorin uratilassa johdat omaa PC-koneiden kokoamis- ja korjausfirmaa. Sinulla on oma kotoisa työpaja, jossa sinun on teknisiä taitojasi hyödyntäen selvittävä sinulle tulevista töistä.

Opi kokoamaan PC-koneita
Tuntuuko oman PC:n kokoaminen mahdottomalta tehtävältä? PC Building Simulator pyrkii opettamaan aloittelevillekin PC-käyttäjille miten heidän koneensa on koottu. Yksityiskohtaiset ohjeet selittävät missä järjestyksessä komponentit tulee asentaa, ja kertovat hyödyllistä tietoa osista ja niiden funktioista.

1 pelaaja
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

Bilgiler tüm hakları saklı olarak resmi PSN sitesinden alınmıştır.

Yorumlar