Päiväni Murmelina: Kuten Isä Kuten Poika

Site, reklamlar sayesinde 7/24 çalışıyor.
Lütfen bizi destekleyin ve AdBlock'u devre dışı bırakın veya abone olun.

Fiyat değişikliği geçmişi

En Düşük Fiyat: 19,95 €, PS+: 19,95 € — Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2019

Açıklama

'Deadlight', 'RIME', 'Seksikäs brutaali' ja 'Näkymättömät tunnit' -kehittäjiltä 'Groundhog Day: Like Father Like Son', nykyajan koominen tarina, joka sisältää palapelit ja haarautuvan narratiivisen pelin. Pelaajat ottavat Phil Connors Jr.: n, alkuperäisen elokuvan päähenkilön viehättävän mutta ylimielisen pojan, roolin. Palattuaan kotikaupunkiinsa Punxsutawneyyn, Pennsylvaniaan, Phil Jr. jää loukkuun aikasilmukkaan kuten hänen isänsä ennen häntä. Pelaajat ratkaisevat arvoituksia, ovat vuorovaikutuksessa uusien ja tuttujen hahmojen kanssa ja tutkivat kaupunkia yrittäessään paeta aikapiiriä.

1 pelaaja
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p
PlayStation®Move-liikeohjain ja PlayStation®Camera vaadittu.
Tämän tuotteen pelaamiseen tarvitaan PlayStaton®VR ja PlayStation®Camera

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

Groundhog Day: Like Father Like Son © 2019 Columbia Pictures Industries Inc. All Rights Reserved.
Madison Wells Media and the Madison Wells Media logo are trademarks and/or registered trademarks of Madison Wells Media, LLC in the United States of America and elsewhere.
TEQUILA WORKS® is a trademark of TEQUILA WORKS. All rights reserved.
All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.

Bilgiler tüm hakları saklı olarak resmi PSN sitesinden alınmıştır.

Yorumlar