Minotaur Arcade Volume 1 VR

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Fiyat değişikliği geçmişi

En Düşük Fiyat: 17,95 €, PS+: 17,95 € — Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2019

Açıklama

Minotaur Arcade Vol. 1 sisältää kaksi klassista arcade-peliä modernissa muodossa.

Gridrunner on klassinen Llamasoft-teos, joka nähtiin alkujaan jo VIC-20-aikakaudella. Pelistä on sittemmin tehty monia kehittyneempiä versioita, mutta tällä kertaa palaammekin ajassa taaksepäin: millainen Gridrunner olisi ollut, jos se olisi tehty aikoinaan 1980-kolikkopeliksi? Riisuimme pelistä kaiken turhan ja puristimme siitä definitiivisen kasarin kolikkopeliversion, tosin VR-tuen ja monien nykytekniikan suomien tehokeinojen kera.

Goatup on puolestaan hauska tasoloikka. Pelaaja on reipas vuohi, joka kiipeää korkeaa tornia aina vian ylemmäs. Matkan varrella hän kerää mukaansa pieniä kilejä, joita paimennetaan ylöspäin eriskummallisten haasteiden ohi.. Ja jossain siellä ylhäällä on tornin huippu. Pääsetkö sinne saakka ja mitä sitten, jos pääsetkin?

Tuote tukee seuraavia kieliä: pelin puhe: Englanti

1 pelaaja
Vähintään 64 Mt tilaa
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p
PlayStation®Move-navigointiohjain tai langaton ohjain vaaditaan liikeohjausominaisuuksia varten.
PlayStation®VR on yhteensopiva tämän tuotteen kanssa. Virtuaalitodellisuustoimintoihin tarvitaan PlayStation® VR ja PlayStation® Camera.

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

Bilgiler tüm hakları saklı olarak resmi PSN sitesinden alınmıştır.

Yorumlar