Warzone VR VR

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Fiyat değişikliği geçmişi

En Düşük Fiyat: 15,95 €, PS+: 15,95 € — Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2019

Açıklama

Warzone VR on ensimmäisen henkilön VR-ampuja, jolla on suuret kartat, ajettavat ajoneuvot, ase-arsenaali ja etenemisjärjestelmä. Pelissä on useita tiloja, mukaan lukien: Solo (ilmaiseksi kaikille), Joukkue, Vaellus ja Harjoittelu (ampumarata), jossa voit olla vuorovaikutuksessa ja pelata kaikkien pelin aseiden kanssa. Se on rakennettu pelaamaan kuin kilpailukykyinen moninpeli, mutta sen sijaan AI. Osallistu intensiivisiin deathmatch- tai team deathmatch -istuntoihin ansaitaksesi rahaa. Käytä sitten sitä ostaaksesi ja luodaksesi suosikkikuormasi. Sinulle annetaan pisteytys tappamisen, joukkuetappion ja kuoleman perusteella arvioidaksesi suoritustasi jokaisessa ottelussa. Läpi autiomaisemat ja arktiset lumimyrskyt taistellessasi yksin tai taitavien sotilaiden ryhmän kanssa haastavia vastustajia vastaan, jotka parantavat refleksejäsi ja tarkkuuttasi. Siirry taisteluvyöhykkeelle PlayStation®VR Aim -ohjaimella tai tavallisella langattomalla DUALSHOCK®4-ohjaimella.

Tuote tukee seuraavia kieliä: pelin puhe: Englanti

1 pelaaja
Vähintään 100 Mt tilaa
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080p
Tämän tuotteen pelaamiseen tarvitaan PlayStaton®VR ja PlayStation®Camera
Tukee myös PlayStation®VR-tähtäinohjainta.

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

Sinn Studio Inc. © 2019

Bilgiler tüm hakları saklı olarak resmi PSN sitesinden alınmıştır.

Yorumlar