Earth's Dawn

1 7 9 4 16
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Fiyat değişikliği geçmişi

En Düşük Fiyat: 2,99 €, PS+: 2,99 € — Çıkış Tarihi: 01 Kasım 2016

Açıklama

Maapallon aamunkoitto häämöttää ja planeetan kohtalo on vaakalaudalla! Liity A.N.T.I:iin, muukalaistekniikasta voimansa saavaan supersotilasryhmään, ja vapauta maapallo E.B.E.-muukalaisten vallasta!

Syöksy kiihkeään sivuttain vierivään taisteluun ja kohtaa muukalaislaumat taistelussa ennen isokokoisten loppuvastustajien tuhoamista! Avaa uusia kykyjä valtavassa taitopuussa kokemuspisteitä keräämällä ja luo sen jälkeen uusia miekkoja, tuliaseita ja varusteita taistelukentältä kerätyistä materiaaleista. Valitse oma tehtäväpolkusi, selvitä valloituksen taustalla piilevä totuus ja pelasta planeetta, ennen kuin on myöhäistä!

1 pelaaja
Vähintään 2 Gt tilaa
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

© 2015-2016 oneoreight inc. Licensed to Bergsala Lightweight. Published by Rising Star Games Ltd.

Bilgiler tüm hakları saklı olarak resmi PSN sitesinden alınmıştır.

Yorumlar