Warhammer: Chaosbane

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Fiyat değişikliği geçmişi

En Düşük Fiyat: 34,77 €, PS+: 23,97 € — Çıkış Tarihi: 04 Haziran 2019

Açıklama

Sodan runtelemassa ja magian hallitsemassa maailmassa sinun on noustava Kaaoksen laumoja vastaan. Pelaa yksin tai jopa neljän pelaajan yhteistyömoninpeliä, paikallisesti tai verkossa. Valitse sankari neljästä hahmoluokasta ja varaudu eeppisiin taistoihin Vanhan maailman voimallisimmilla varusteilla.

• ENSIMMÄINEN HACK AND SLASH -PELI, joka sijoittuu Warhammerin fantasiamaailmaan

• 4 HAHMOLUOKKAA, joilla on oma pelityylinsä, sekä ainutlaatuiset taidot ja varusteet

• LAAJA HIRVIÖVALIKOIMA: yli 70 Kaaoksen jumalten joukoissa taistelevaa hirviötä sekä eeppisiä päävihollisia

• OPTIMOITU YHTEISTYÖPELIKSI: pelaa yksin tai jopa neljän pelaajan yhteistyöpelinä, paikallisesti tai verkossa. Hahmojen synergia ja käyttöliittymät on suunniteltu yhteistyöhön

• HYVÄ UUDELLEENPELATTAVUUS: Tarinatila, Boss rush, lukemattomat luolastot ja säännölliset päivitykset tarjoavat monipuolisen pelikokemuksen

1-4 pelaajaa
Verkkopelaajat 2–4 - Verkkomoninpelin pelaamiseen pelin kokoversiossa tarvitaan PlayStation®Plus-jäsenyys
Vähintään 8 Gt tilaa
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

Warhammer: Chaosbane © Copyright Games Workshop Limited 2019. Chaosbane, the Chaosbane logo, GW, Games Workshop, Warhammer, The Game of Fantasy Battles, the twin-tailed comet logo, and all associated logos, illustrations, images, names, creatures, races, vehicles, locations, weapons, characters, and the distinctive likeness thereof, are either ® or TM, and/or © Games Workshop Limited, variably registered around the world, and used under licence. Published by Bigben Interactive and developed by Eko Software. All rights reserved to their respective owners.

Bilgiler tüm hakları saklı olarak resmi PSN sitesinden alınmıştır.

Yorumlar