Telefrag VR VR

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Fiyat değişikliği geçmişi

En Düşük Fiyat: 19,96 €, PS+: 19,96 € — Çıkış Tarihi: 19 Temmuz 2019

Açıklama

Telefrag VR on pirullisen nopea ja kilpailullinen areenaräiskintä armottomilla liike- ja taistelumekaniikoilla, mitkä ovat FPS-klassikoiden inspiroimia. Syöksy, juokse, räiski ja siirry avaruusgladiaattorina ainutlaatuisilla areenoilla, jotka tarjoavat mahdotonta geometriaa, missä ei ole yhtä suuntaa ylöspäin ja missä kuolema voi saapua mistä suunnasta tahansa. On aika taistella Rooman ikuisen imperiumin kunnian puolesta! Tuomion työkalut – valitse paras, mukaan lukien klassiset areenaräiskintäaseet, kuten raketinheittimet, ilmatorjuntatykit sekä futuristiset plasmakiväärit. Jokainen ase sisältää kaksi ampumistilaa ja ainutlaatuisen siirtymähyökkäysmekaniikan! Sulava liike – VR-taistelu ei ole koskaan ollut yhtä dynaamista! Valitse syöksyvän tai pehmeän liikkeen väliltä ja yllätä vihollisesi. Voit lyhyiden ja nopeiden hyppyjen avulla hallita aluetta jatkuvasti.

1 pelaaja
Verkkopelaajat 2–2 - Verkkomoninpelin pelaamiseen pelin kokoversiossa tarvitaan PlayStation®Plus-jäsenyys
Vähintään 3 Gt tilaa
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p
PlayStation®Move-liikeohjain ja PlayStation®Camera ovat valinnaisia.
Tämän tuotteen pelaamiseen tarvitaan PlayStaton®VR ja PlayStation®Camera

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

-

Bilgiler tüm hakları saklı olarak resmi PSN sitesinden alınmıştır.

Yorumlar