Path Of Sin: Greed

PSN 14,95 € 9,95 € −33% 05 Şub 2020 23:59 tarihine kadar
Site, reklamlar sayesinde 7/24 çalışıyor.
Lütfen bizi destekleyin ve AdBlock'u devre dışı bırakın veya abone olun.

Fiyat değişikliği geçmişi

En Düşük Fiyat: 6,95 €, PS+: 6,95 € — Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2019

Açıklama

Uransa alussa oleva tarkastaja ja hänen kokeneempi parinsa saapuvat tapahtumapaikalle – nuoren miljonäärin omistamalle ylelliselle saarelle keskellä merta. Saaren omistaja haluaa, että tapaus hoidetaan niin hiljaa kun mahdollista. Tämän tapauksen nostattama kysymys on yksinkertainen: oliko vartijan kuolema itsemurhaan heittäytyminen vai huono-onninen putoaminen?
Saaren asukkaat - Bradfordin perhe - vaikuttavat aluksi sydämellisiltä ja moitteettomilta, ja he ovat jopa järkyttyneitä työntekijänsä kuolemasta. Mutta lähempi tutkimus osoittaa heidän kantavan vihaa ja piilotettuja motiiveja. Mitä tarkemmin tutkit tämän eristetyn saaren ja sen omistajien kieroja perhesuhteita, sitä monimutkaisemmaksi ja epäselvemmäksi tämä tapaus osoittautuu. Näennäisesti rutiininomainen tapaus muuttuu juonikkaaksi, ahneuden kantamaksi tarinaksi jonka lähempi tarkastelu paljastaa useamman murhatapauksen.
Onko kukaan syytön? Pystytkö ennustamaan murhaajan seuraavan askeleen?

1 pelaaja
Vähintään 2 Gt tilaa
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
Etäkäyttöä Tuetaan
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

© 2019 Artifex Mundi

Bilgiler tüm hakları saklı olarak resmi PSN sitesinden alınmıştır.

Yorumlar